ברית מילה היא אירוע משמעותי מאוד בחייהם של כל זוג, בכל שלב בחיים. הצטרפות של בן זכר למשפחה היא משמחת מאוד, אך גם דורשת היערכות מיוחדת. מרבית הזוגות בישראל בוחרים לבצע את הברית שמונה ימים לאחר הלידה ולכן, צריכים להיכנס מהר מאוד למצב של התארגנות לקראת האירוע. מנגד, יש גם אנשים שמחליטים לחכות מעט, ולקיים אירוע גדול ומאורגן יותר, במועד שאינו קשור לאלמנט הדתי. המשותף לכולם הוא שהאידיאל הוא אירוע איכותי ומכובד, אשר מעניק את האפשרות ליהנות מאירוח טוב, וכדי לתת את המקום הנכון לטקס הברית עצמו.
כיום, יש הרבה מאוד אופציות של קיום אירועים בכל מקום בארץ. עם זאת, אחת האופציות הטובות ביותר היא פתח תקווה. אחת הערים המתפתחות ביותר בישראל מציעה מגוון רחב של אולמות לברית – מקטן ועד גדול, ומאפשרת לזוג אופציות מגוונות בכל הנוגע לרמת האוכל, כמות המוזמנים וקבלות הפנים. כאשר בוחרים אולם לברית בפתח תקווה העדיפות היא לבדוק באזור המרכזי והשוקק ביותר בעיר. האזור של מרכז יכין ורחוב השחם, הוא אזור הבילוי הרשמי של פתח תקווה, והוא כולל מסעדות, מועדונים ומקומות בילוי רבים, לרבות אולמות אירועים. אולם האירועים הבולט והאיכותי ביותר באזור הוא הטוסקה.
החוויה המתבקשת
אולמי טוסקה יושבים בדיוק במרכזו של רחוב השחם, בבניין יוקרתי וחדשני, אשר מתחיל את החוויה עוד לפני שמגיעים לאולם. האורחים נהנים מחנייה חינם, וזאת אי אפשר להגיד על הרבה מאוד אולמות אחרים במרכז ובשרון. בטוסקה יש ווייב אחר, צעיר ורענן יותר, אם כי לא כזה שמוותר על היוקרה שבאירוע. הצוות הוא מנוסה, ויודע להעניק לקהל את החוויה המתבקשת, הן מבחינה קולינרית, והן מבחינה בידורית, עם כל מיני הפתעות שניתן לייצר על הדרך.